post-tension-bar-pt-bar

Post Tension Nedir?

Ard germe barları ve aksesuarları beton yapıların dayanımını arttırmak için kullanılan eşsiz ve inovatif çözümlerdir. Ard germe barları ve aksesuarları yüksek dayanımlı çelikten üretilmiştir ve korozyon dayanımlarının artması için kaplanmıştır.

Regbar'la Avantaj

Regbar ard germe barları ve aksesuarları uygulaması kolay yüksek kalite çelikten imal edilmiştir. Bunun yanında, Regbar kurulum için saha supervizor hizmetleri sunar ve fiyat avantajı saglar. Regbar ard germe barları ve aksesuarları projenize özel ölçülerde imal edilmektedir.

20’den fazla ülkede saha tecrübesi ve mobil üretim kabiliyeti ile post tension barda gerçek çözümler.

Regbar, post tension bar ve aksesuarlarını yüksek kalite çelikten üretir. Bunun yanı sıra Regbar, uygulaması kolay ürünleri için saha supervizor hizmeti sağlar. Uygun fiyat avantajları ile projenize özel çözümler üreten Regbar, 20’den fazla ülkede üretim kapasitesi ile dikkat çeker.

Betonarme yapıda çelik donatıların yüksek mukavemetli donatılarla tünel veya maden projelerinde kaya bulonu olarak kullanılmasını sağlar.Cephe kaplamasını kazıkların içinde tutmak için kaplama, sabitleme çubukları (genellikle çelik çubuklar) ile zemine düzenli olarak bağlanır. Tek çubuklu ankraj, 20-30 cm çapında burgu, matkap veya saplama, kasa ile zemin delinmesi, çelik çubukların deliğe serilmesi ve çubuk etrafındaki boşluğun (varsa muhafaza borusu çekilerek) enjekte edilmesi ile uygulanır.

Post Tension PT Bar Uygulamalarımız

Post Tension PT Bar Ürünlerimiz

NASIL ÇALIŞIYORUZ?

Regbar, taleplerinize en uygun ürünleri operasyonel kabiliyetleri ile size temin eder.

Projenize Uygun Planlama

Kaya bulonu taleplerinizi uzmanlarımızla değerlendirip, en uygun üretim projesini hazırlıyoruz.

Kaya Bulonu Üretimi

Mobil Regbar ekipmanı, ekipman taşımaya gerek kalmadan yerinde işlemeyi mümkün kılar.

Kalite Odaklı Sonuç

Regbar, taleplerinize en uygun ürünleri kalite standartlarına uygun olarak üretip teslim eder.

POST TENSION İÇİN PROFESYONEL ÇÖZÜM

Regbar ard germe barları ve aksesuarları uygulaması kolay yüksek kalite çelikten imal edilmiştir. Bunun yanında, Regbar kurulum için saha supervizor hizmetleri sunar ve fiyat avantajı saglar. Regbar ard germe barları ve aksesuarları projenize özel ölçülerde imal edilmektedir.
  • Kaya Bulonu
  • Avantajları
  • Regbar
Kontrollü enjeksiyon prosedürü ve mevcut farklı demir kaplamaları nedeniyle, Regbar Rockbolt Kaya Bulonları yeraltı uygulamaları için güvenilir bir yer kontrol sistemidir. Regbar Rockbolt‘un çalışma kabiliyeti çeşitli yeraltı inşaat projelerinde kanıtlanmıştır. Sistem, günümüzün en gelişmiş zemin kontrol prosedürlerinde bir standart haline gelmiştir.
İletişim / Teklif
- Değişik zemin şartlarında basit ve ben- zer çalışma esaslarına sahiptir. - Delme, yerleştirme ve enjeksiyon uygulamaları IBO Ankraj ile tek bir ope- rasyonel işlem yapılarak uygulanır. - Kılıf ya da uzatma çubuğu kullanılarak yapılacak sondajla ön delme işlemi gerektirmez. - Ankraj yerleştirmesinde boşluk ihtiyacı çok azdır. - Optimize makine ve iş gücünden Fazlasını gerektimez. - İhtiyaç duyulan ankrajlama gücüne uy- gun ankraj tipini seçme imkanı sağlar. - Kaplinler vasıtası ile, ihtiyaç duyulan ankra] uzunluğunun Fonksiyonel olarak ayarlanabilmesini sağlar..
İletişim / Teklif
Regbar ailesi olarak 2010 yılından bu yana mühendislik ve uygulama alanlarında üst düzeyde birikimimiz ve uluslararası seviyede tecrübemiz bulunmaktadır. Özellikle Donatı Manşonları, Ankraj, Kaya Bulonları, Tünel ve Zemin Ekipmanları, Ard ve Öngerme Sistemleri, Fiber Donatılar, Çelik&Kafes, İksa ve Çelik Konstrüksiyon imalatları ve yapı teknolojisinde bir çok gelişmekte olan alanda, yerinde uygulama ile ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere imza atmış bulunmaktayız.
İletişim / Teklif

KAYA BULONU İÇİN TEKLİF

Kaya bulonu (Rockbolt) için daha fazla bilgi alın:
+90 216 405 21 55 PBX

REGBAR YAPI ÜRÜNLERİ

 Regbar’ın, donatı manşonları, yapı teknolojileri ve zemin ekipmanları ile ilgili bilgi alın.