regbar

Regbar Ürün Gamı

Regbar, ürün ve ürün gruplarını incelemek için tıklayınç

Referanslarımız

Yer aldığımız yurt içi ve yurt dışı projeler

Daha iyi bir gelecek için yaratıcı çözümler

Regbar ailesi olarak 2010 yılından bu yana mühendislik ve uygulama alanlarında üst düzeyde birikimimiz ve uluslararası seviyede tecrübemiz bulunmaktadır. Özellikle Donatı Manşonları, Ankraj, Kaya Bulonları, Tünel ve Zemin Ekipmanları, Ard ve Öngerme Sistemleri, Fiber Donatılar, Çelik&Kafes,  İksa ve Çelik Konstrüksiyon imalatları ve yapı teknolojisinde bir çok gelişmekte olan alanda, yerinde uygulama ile ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere imza atmış bulunmaktayız.

Hizmet kalitesini dünya çapına yaymayı hedefleyen Regbar ailesi olarak bu amaçla; Katar, Rusya, Libya, BAE, Makedonya, Türkmenistan, Gürcistan, Suudi Arabistan ve Irak gibi birçok ülkede çalışma imkanı yakalamış bulunmaktayız. Regbar, sektör deneyimli isimlerin yönetiminde, dinamik çalışanları, teknolojik gelişmelere paralel sürekli yenilenen ve büyüyen makina parkuru ile Türkiye’den Dünya’ya yayılan önemli bir marka değeri olmayı hedeflemiştir. Regbar olarak kalite ve kurumsal kimlik önemsediğimiz konuların başında gelmekte olup alanında ulusal ve uluslararası bir çok patent ve sertifikaya sahibiz. Özellikle ankraj detay çalışmalarımızı www.ankraj.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

VİZYONUMUZ
Girişimcilik, yenilikçilik ve güvenilirlik ile şekillendirdiğimiz iş anlayışımızla, odaklandığımız her alanda dokunduğumuz her hayata sürdürülebilir değerler katmak.

MİSYONUMUZ
İnsanlık ve ekonomi için değer yaratan, çevreye ve rakiplerine saygılı, girişimci ve lider ruha sahip, uluslararası düzeyde en başarılı gruplar arasında yer almak. Bu amaç ile hareket ederken ülkemizin ve faaliyet gösterdiğimiz coğrafyaların zenginleşmesine katkıda bulunmaktır.

NASIL ÇALIŞIYORUZ?

Regbar, taleplerinize en uygun ürünleri operasyonel kabiliyetleri ile size temin eder.

Projenize Uygun Planlama

Kaya bulonu taleplerinizi uzmanlarımızla değerlendirip, en uygun üretim projesini hazırlıyoruz.

Kaya Bulonu Üretimi

Mobil Regbar ekipmanı, ekipman taşımaya gerek kalmadan yerinde işlemeyi mümkün kılar.

Kalite Odaklı Sonuç

Regbar, taleplerinize en uygun ürünleri kalite standartlarına uygun olarak üretip teslim eder.

KAYABULONUNDA PROFESYONEL ÇÖZÜM

Regbar, Rockbolt (Kaya Bulonu) betonarme yapıda çelik donatıların yüksek mukavemetli donatılarla tünel veya maden projelerinde kaya bulonu olarak kullanılmasını sağlar.Cephe kaplamasını kazıkların içinde tutmak için kaplama, sabitleme çubukları (genellikle çelik çubuklar) ile zemine düzenli olarak bağlanır.
  • Kaya Bulonu
  • Avantajları
  • Regbar
Kontrollü enjeksiyon prosedürü ve mevcut farklı demir kaplamaları nedeniyle, Regbar Rockbolt Kaya Bulonları yeraltı uygulamaları için güvenilir bir yer kontrol sistemidir. Regbar Rockbolt‘un çalışma kabiliyeti çeşitli yeraltı inşaat projelerinde kanıtlanmıştır. Sistem, günümüzün en gelişmiş zemin kontrol prosedürlerinde bir standart haline gelmiştir.
İletişim / Teklif
- Değişik zemin şartlarında basit ve ben- zer çalışma esaslarına sahiptir. - Delme, yerleştirme ve enjeksiyon uygulamaları IBO Ankraj ile tek bir ope- rasyonel işlem yapılarak uygulanır. - Kılıf ya da uzatma çubuğu kullanılarak yapılacak sondajla ön delme işlemi gerektirmez. - Ankraj yerleştirmesinde boşluk ihtiyacı çok azdır. - Optimize makine ve iş gücünden Fazlasını gerektimez. - İhtiyaç duyulan ankrajlama gücüne uy- gun ankraj tipini seçme imkanı sağlar. - Kaplinler vasıtası ile, ihtiyaç duyulan ankra] uzunluğunun Fonksiyonel olarak ayarlanabilmesini sağlar..
İletişim / Teklif
Regbar ailesi olarak 2010 yılından bu yana mühendislik ve uygulama alanlarında üst düzeyde birikimimiz ve uluslararası seviyede tecrübemiz bulunmaktadır. Özellikle Donatı Manşonları, Ankraj, Kaya Bulonları, Tünel ve Zemin Ekipmanları, Ard ve Öngerme Sistemleri, Fiber Donatılar, Çelik&Kafes, İksa ve Çelik Konstrüksiyon imalatları ve yapı teknolojisinde bir çok gelişmekte olan alanda, yerinde uygulama ile ulusal ve uluslararası arenada önemli projelere imza atmış bulunmaktayız.
İletişim / Teklif

KAYA BULONU İÇİN TEKLİF

Kaya bulonu (Rockbolt) için daha fazla bilgi alın:
+90 216 405 21 55 PBX

REGBAR YAPI ÜRÜNLERİ

 Regbar’ın, donatı manşonları, yapı teknolojileri ve zemin ekipmanları ile ilgili bilgi alın.